Proiecte Proiecte

Despre noi

Întreprinderea noastră are ca obiect de activitate fabricarea acoperirilor pentru piscine, de 15 ani este un producător recunoscut Societatea noastră participă în mod regulat din anul 1998 la expoziții internaționale, unde sunt prezentate publicului larg acoperişurile pentru piscine dezvoltate şi modernizate în permanență. În baza referințelor,suportului material, pregătirii profesionale şi echipei noastre de profesionişti, în orice situație putem oferi un răspuns optim şi profesionist clienților noştrii.

Heading 2

Colegii din societatea noastră, lucrează în permanent, ca pe lângă nivelul tehnic superior asigurat în competiția acerbă de pe piață, prețul acoperirilor de piscine să rămână în intervale optime. De aceea folosim cele mai moderne tehnologii de fabricație, care se caracterizează printro eficiență mare şi rapiditate, astfel putem să menținem prețurile noastre în mod permanent la un nivel scăzut. Cel mai important avantaj al acoperirii piscinei este că sezonul de scăldat se prelungeşte în mod considerabil. Astfel începând cu luna aprilie veți putea folosi piscina Dvs. acoperită până în luna octombrie, față de cele neacoperite.

  • acoperirii piscinei este că sezonul de scăldat se prelungeşte în mod
  • Astfel începând cu luna aprilie veți putea folosi piscina Dvs. acoperită până în luna octombrie, față de cele neacoperite.
  • acoperirii piscinei este că sezonul de scăldat se prelungeşte în mod

Utilizarea pe timp îndelungat al piscinei, prelungirea semnificativă a sezonului de scăldat se poate realiza numai prin acoperirea piscinei. O piscină în aer liber poate fi folosită numai în timpul verii, timp de câteva săptămâni. Toate tipurile acoperirilor de piscină asigură un sezon prelungit de scăldat, o apă curată în bazin, siguranța copiilor sau animalelor noastre de companie. Suntem o echipa care doreste prin tot cea ce face inbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin ofertele noastre de produse si servicii. Venim in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor prin oferte de produse si servicii de calitate, in functie de nevoile fiecaruia. Piscina este punctul de atractie pentru orice locuinta. Piscina da o nota de unicitate si de personalitate, este bijuteria gradinii.Prin forma, culoare si amenajarea spatiului inconjurator practic nu exista doua piscine identice.

Heading 3

Din cauza acestor motive si oferta noastra este diversificata. Puteti alege intre mai multe variante de piscine in functie de dimensiuni, structura si finisaj. Piscinele prefabricate pot fi amplasate rapid, fara riscuri.In contradictie cu prejudecatiile aceste piscine au o gama foarte larga de forme si dimensiuni. Spa-ul nu mai este considerat un lux al zilelor noastre, ci mai degraba un loc pentru relaxare. Alunga stresul, maseaza muschii, calmeaza durerile, asigura o circulatie mai buna a sangelui. Armonia de culori, textura suprafetei acrilice, finisajele si atentia pentru detalii se regasesc la toate modelele de spa-uri oferite de noi. Puteti sa va bucurati de placerile inotului in tot timpul anului cu ajutorul unei acoperiri de piscina.Din marea diversitate de forme si modele disponibile din oferta noastra si Dvs. veti gasi varianta corespunzatoare.

Sauna este o cunostinta mai veche , in zilele noastre terapia cu sauna a devenit raspandita in toata Europa.Puteti alege saune conform dorintelor si nevoilor Dvs., in care sa va bucurati de atmosfera placuta impreuna cu familia sau prietenii. Pentru noi cea mai buna reclama este clientul multumit. Am optat pentru produse de calitate si colaboram cu firme renumite. Suntem in continua dezvoltare, cautam mereu produse si tehnici de executie noi. Societatea noastra este un actor cunoscut si respectat pe piata acopeririilor de piscine. Cu acoperirile noastre de piscine satisfacem fara compromis nevoile clientilor obisnuiti cu produsele de calitate. Acoperirile pentru piscine sunt fabricate dintr-o gama larga de profile din aluminiu in baza conceptiilor proprii, brevetate, proiectate si folosite exclusiv în acest scop.